Cauhapé “Noblesse du Temps” – Jurançon

,

Cauhapé “Noblesse du Temps” – Jurançon

AOP Jurançon | Petit Manseng
Alk.: 13,5% vol. | Cukrus: ~100 g/l
Metodas: vėlyvas derlius, passerillage (uogų sudžiūvimas ant vynmedžio)

Išskirtinis Jurançon regiono vynas, kur Petit Manseng uogos skinamos nuo lapkričio pabaigos po pirmųjų šalnų. Natūraliai džiovintos uogos suteikia intensyvų saldumą, medaus ir abrikosų aromatus, išlaikant gaivą ir balansą.

51.50

AOP Jurançon | Petit Manseng
Alk.: 13,5% vol. | Cukrus: ~100 g/l
Metodas: vėlyvas derlius, passerillage (uogų sudžiūvimas ant vynmedžio)

Išskirtinis Jurançon regiono vynas, kur Petit Manseng uogos skinamos nuo lapkričio pabaigos po pirmųjų šalnų. Natūraliai džiovintos uogos suteikia intensyvų saldumą, medaus ir abrikosų aromatus, išlaikant gaivą ir balansą.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Cauhapé “Noblesse du Temps” – Jurançon”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *