Leopold Gourmel Brut d’Epices yra Fins Bois konjakas, kuriame susipina įvairūs skoniai ir daugiau nei 20 metų senumo eaux-de-vie mišiniai. Šis natūraliai pagamintas konjakas pasižymi galinga skonių palete ir išskirtine, neprilygstama kokybe, kurią neabejotinai įvertins ne tik konjako pasaulio naujokai, bet ir konjako ekspertai bei žinovai. Bruit d’Epices profilis pasižymi giliomis rancio ir aštrumo natomis, o jo dosnus ir pipirinis stiprumas leidžia konjakui išlikti turtingam ir begaliniam gilumui. Tai tikras Fins Bois regiono simbolis, žinomas dėl kalvoto reljefo, kuris suteikia vynuogynams rytinę ekspoziciją, todėl vynuogės gali puikiai sunokti, o vynas tampa stipresnis, turtingesnis ir, atitinkamai, aromatingesnis.
Leopold Gourmel yra konjako namai, įkurti 1972 m., kai įkūrėjas Pierre Voisin pradėjo kuruoti konjaką, o kaip odė jo seneliui, prekės ženklas buvo pavadintas Leopold Gourmel. Per daugelį metų Leopold Gourmel padarė didelę pažangą ir tęsia Olivier Blanc ir Nicolas Sinoquet įkurtą tradiciją gaminti aukščiausios kokybės natūraliai pagamintą konjaką, kurį gali pasiūlyti šis regionas.
„Brut d’Epices“ reikėtų gerti gryną arba su ledu kaip digestifą po vakarienės, po skanaus maisto ir saulės spindulių prisotinto vyno. Šis konjakas yra puikus akcentas, užbaigiantis skanią vakarienę. Puiki kompanija, puikus konjakas – ko daugiau galima norėti?
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.